ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОСВІТНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ФАХІВЦІВ КУ ІРЦ 1СМР

10.04.2024 року КУ Інклюзивно-ресурсний центр №1 СМР було проведено онлайн-семінар на тему: «Розвиток емоційного інтелекту у дітей», який об’єднав освітян закладів освіти Сумської МТГ. Інформацію підготували фахівці (практичні психологи) - Юлія ХОМУТЕНКО та Олена РЕЗНІЧЕНКО.

Розвиток емоційного інтелекту у дітей є важливою складовою їх загального розвитку. Він включає в себе здатність розуміти, виражати і керувати власними емоціями, а також розуміти емоції інших людей. Даний семінар- це не лише можливість для педагогів поглибити свої знання про емоційний розвиток дітей, але й шанс збагатити свою педагогічну скарбничку новими інструментами та підходами.

Під час семінару Юлія ХОМУТЕНКО ознайомила присутніх з теоретичними аспектами емоційного інтелекту, його впливом на поведінку та розвиток дитини. Надана інформація є надзвичайно цінним інструментом у допомозі розуміння важливості розвитку емоційного інтелекту у дітей.

Цікавою та корисною була і практична частина семінару, яку презентувала Олена РЕЗНІЧЕНКО. Завдяки цим знанням освітяни зможуть краще розуміти та підтримувати емоційний розвиток своїх вихованців, створюючи для них сприятливу та емоційно збалансовану атмосферу, використовувати у своїй практиці та допомагати дітям в розумінні та регуляції внутрішнього світу.

Ми вдячні за увагу всім, хто приєднався до цього заходу! Сподіваємося, що отримані знання та емоції стануть добрими помічниками вам у роботі та допоможуть збагатити свій педагогічний досвід!
Кожен момент, який ми віддаємо дітям, є моментом, що будує майбутнє.
Кiлькiсть переглядiв: 4

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.