ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КУ ІРЦ №1 СМР

Сьогодні КУ ІРЦ №1 СМР святкує свій день народження! І хоча центр народився 6 років тому, його справжній розквіт почався лише через 3 роки, коли до керма прийшла КРИКУНЕНКО Юлія Олександрівна. Під її керівництвом наш колектив став оновленим, молодим та перспективним. Завдяки її енергії, вмінню мобілізувати та об'єднувати команду ми досягли значних успіхів і завоювали визнання в своїй галузі. Її лідерський дар і віра у кожного з нас стали джерелом натхнення, яке допомагає нам крокувати вперед у напрямку досягнення нових вершин, проходити крізь будь-які незгоди, тримаючи нас на курсі до успіху. Керівник, як вмілий капітан, завжди готовий взяти на себе відповідальність і прийняти труднощі, перетворюючи їх на можливості для розвитку та зростання. Професіоналізм нашого директора, відданість та любов до спільної мети роблять нас справжньою командою.

Наші дефектологи Анна КОВАЛЕНКО та Ірина ДОВГАЛЕНКО справжні фахівці, які наділені великим серцем і глибоким розумінням потреб дітей з особливими освітніми потребами. Вони володіють унікальними методиками та стратегіями, які допомагають кожній дитині розвинути свій потенціал і досягти успіху в навчанні та житті.

Психологи Юлія ХОМУТЕНКО та Олена РЕЗНІЧЕНКО - незамінні помічники для наших вихованців (та їх батьків), і виявляють особливу турботу та увагу до їхнього емоційного та соціального розвитку. Вони працюють індивідуально з кожною дитиною, надаючи підтримку, розуміння та навчаючи ефективним стратегіям саморегуляції та психологічним аспектам взаємодії з оточуючими.
Логопеди Людмила БОРИСОВА та Анна ЗАБАРА- професіонали, які працюють над вдосконаленням мовленнєвих навичок дітей з особливими освітніми потребами. Вони терпляче та уважно вивчають кожну дитину, розробляючи програми та методики, які допомагають їм здолати мовленнєві перешкоди та виражати свої думки і почуття влучними словами.
Сьогодні ми відзначаємо наші здобутки, але завтра ми будемо працювати ще наполегливіше для досягнення нових висот.
Нехай КУ ІРЦ №1 СМР продовжує бути втіленням наших мрій, а спільні зусилля допоможуть нам подолати будь-які перешкоди на шляху до успіху!
Незважаючи ні на що, нашим головним пріоритетом залишається підтримка дітей у подоланні труднощів та повноцінному розвитку кожного.
Дякуємо всім, хто небайдужий до нашої роботи, співпрацює з нами й підтримує нас у спільних зусиллях створювати краще майбутнє для всіх дітей.
Кiлькiсть переглядiв: 7

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.