Фотовиставка досягнень «Особливі діти – МОЖУТЬ!»

Уже другий рік поспіль Інклюзивно-ресурсний центр №1 Сумської міської ради прагне підтримати та заохотити особливих дітей до відкриття в собі нових можливостей. Тому до Міжнародного дня людей з інвалідністю організовано та проведено міську Фотовиставку досягнень «Особливі діти – МОЖУТЬ!».
Основна мета заходу полягала в підтримці особливих дітей та членів їх сімей, укріплення внутрішньосімейних стосунків. Для участі у Фотовиставці досягнень необхідно було батькам зробити фотографію досягнення дитини за минулий рік, яке сама дитина та її сім’я вважають найбільш значущим.
У заході взяли участь 53 сім’ї, діти яких навчаються за індивідуальною формою, у спецзакладах, на інклюзивному навчанні: НВК №№ 16, 37, «Просперітас», Сумська спеціальна загальноосвітня школа, школи №№ 7, 23, 26, 29.
5 грудня на базі Сумського міського Центру науково-технічної творчості молоді відбулося урочисте нагородження учасників та переможців. 34 дитини були нагороджені подарунками. Завдячуючи спонсорам ТОВ «Тірекс Юкрейн» в особі директора Моісеєнка В.С., ТОВ «Сінема Холл Космос», Катерині Тумановій, керівнику майстерні дитячих свят «Смайлик» вдалося створити святковий настрій. Діти отримали незабутні емоції, враження, а батьківські очі наповнилися гордістю за досягнення й успіхи своїх дітей!
Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.